Energieneutraal in 2030? Alle daken vol zonnepanelen? Schoon vervoer? Meer groen op straat? Goed geïsoleerde huizen? Geen afval meer? Natuur inclusief bouwen? In onze gemeente is duurzaamheid een belangrijk kompas. We willen dat ook komende generaties kunnen genieten van wat de aarde ons te bieden heeft.

Hoe gaan we daar met elkaar voor zorgen?

In mei en juni hebben inwoners mee kunnen denken over welke keuzes we voor een duurzame toekomst van Mook, Middelaar, Molenhoek en Plasmolen zouden moeten maken. Momenteel worden de ideeën uitgewerkt door de gemeente.

Op de hoogte blijven

Op MaasBuren.nl vindt u de 'Praat mee'-knop. Hier zijn de projecten te vinden waar u als inwoner kan meedenken over gemeentelijke plannen, waaronder ook dit project. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom het nieuwe duurzaamheidsbeleid? Klik dan op de knop 'Blijf op de hoogte' links op de projectpagina(externe link) en ontvang een bericht als de volgende fase aanbreekt. 

Tijdlijn duuurzaamheidsbeleid: ophalen inhoud in mei-juni, uitwerking concept in juli-september, besluitvorming in oktober-december