Kiezerspas

Kiezerspas

Een kiezer kan met een kiezerspas in een andere gemeente stemmen dan de gemeente Mook en Middelaar. Met een kiezerspas voor de Tweede Kamerverkiezing kan iemand in alle gemeenten in Nederland stemmen. U kunt vanaf dit moment tot uiterlijk dinsdag 21 november 2023 12.00 uur een kiezerspas aanvragen. Een kiezerspas kan op drie manieren worden aangevraagd.

Digitaal aanvragen

Vraag de kiezerspas digitaal aan. U kunt het ingevulde formulier en een kopie van uw legitimatiebewijs mailen naar verkiezingen@mookenmiddelaar.nl. Dit kan vanaf dit moment tot uiterlijk vrijdag 17 november 2023. (Indien u op het laatste moment een kiezerspas wilt aanvragen, moet u er rekening mee houden dat de kiezerspas aan de balie moet worden opgehaald.)

Schriftelijk

Gebruik voor de schriftelijke aanvraag het formulier Aanvraag kiezers pas. U kunt het ingevulde formulier en een kopie van uw legitimatiebewijs opsturen naar verkiezingen@mookenmiddelaar.nl. of via de post naar:

  • Gemeente Mook en Middelaar
  • Team Verkiezingen
  • Postbus 200
  • 6585 ZK Mook

De aanvraag moet uiterlijk op vrijdag 17 november 2023 zijn ontvangen door de gemeente. (Indien u op het laatste moment een Verzoek om bij volmacht te stemmen wilt aanvragen, moet u er rekening mee houden dat het volmachtsbewijs aan de balie moet worden opgehaald.)

Balie

Maak online een afspraak om een kiezerspas aan de balie aan te vragen. Dit kan vanaf dit moment tot uiterlijk dinsdag 21 november 2023 12.00 uur.