Mantelzorgers zijn onzichtbare helden die zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur. Op 10 november - de Dag van de Mantelzorg - laat heel Nederland zien hoezeer we ze waarderen. In Mook en Middelaar zetten we onze mantelzorgers ook in het zonnetje. Alle mantelzorgers die in de gemeente wonen, krijgen een zogenoemde Mantelzorgwaardering. Én: ze zijn op 9 november uitgenodigd voor een gezellige high tea, een sfeervol diner of een heerlijke huisgemaakte taartselectie.

Mantelzorgwaardering

Bent u als mantelzorger ingeschreven in onze gemeente, dan hebben we voor u een leuke attentie. U ontvangt hierover rond 15 september een brief van de gemeente.

Traktatie op 9 november

Behalve de Mantelzorgwaardering trakteren we mantelzorgers op een high tea, diner of taartselectie thuis. U kunt zich hiervoor al aanmelden. Kies 1 van de 3 opties en geef dit door aan Malderburch via (024) 357 05 70 óf mantelzorgmookenmiddelaar@malderburch.nl

  • High tea op 9 november van 14.00 – 16.00 uur in Conferentieoord de Poort, Biesseltsebaan 34,Groesbeek.
  • Diner op 9 november van 17.30 – 19.30 uur in Conferentieoord de Poort.
  • Taartselectie, thuisbezorgd in de week van 9 november.

Vol = vol

Inschrijven voor deze traktatie kan tot vrijdag 1 oktober. Maar: wacht niet te lang, want vanwege corona geldt 'vol is vol'. Bij het inschrijven is het belangrijk dat u uw eventuele diëten/allergieën vermeldt. We vragen ook om een telefoonnummer en mailadres. Mocht het programma voor 9 november (vanwege corona) nog wijzigen, dan ontvangen deelnemers hiervan bericht.