Door Sjors Sportief & Sjors Creatief ontdekken kinderen de diverse sportieve en culturele activiteiten binnen onze gemeente. Sjors is een regelrechte ‘hit’ onder de basisschooljeugd. Alle aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun activiteiten te promoten op de website en in het kleurrijke Sjorsboekje.

Sjorsboekje

Sjors bestaat uit een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem voor kinderen en aanbieders. Alle kinderen uit het basisonderwijs ontvangen aan het begin van het nieuwe schooljaar het Sjorsboekje. Via het boekje en de website kunnen de leerlingen zich vrijblijvend inschrijven voor sporten of creatieve activiteiten waarmee ze willen kennismaken.

Meld uw activiteit aan!

Sjors is een goede promotie voor uw vereniging/organisatie! Meld daarom voor 1 juli 2022 uw kennismakingsactiviteit aan via www.movemookenmiddelaar.nl

MOVE

MOVE organiseert en faciliteert verschillende cultuur-, sport- en beweegstimuleringsprojecten in samenwerking met lokale partners. Wij maken slimme verbindingen met het onderwijs, kinderopvang, welzijn, buurt en zorg en zetten zo cultuur, sport en beweging in als doel en middel om een gezonde en actieve leefstijl te stimuleren. 

Meer informatie?

Neem contact op met de MOVE Projectcoördinator via debby.poels@mookenmiddelaar.nl