Beste ondernemers,

Vandaag, 19 november, is het de Dag van de Ondernemer. De Dag van de Ondernemer is in het leven geroepen om alle ondernemers van Nederland in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun daadkracht, lef en energie. En daarmee ook te bedanken voor hun bijdrage aan onze gemeenschap en leefbaarheid. Want wat te denken van sponsoring van de sportverenigingen of mooie muziekvoorstellingen?  Bijdragen aan de Scouting of het beschikbaar stellen van prijzen voor een loterij? Het zijn slechts enkele van de vele voorbeelden waar u bijdraagt aan het welzijn van onze inwoners en aan het leuk en gezond houden van onze leefomgeving. Maar natuurlijk ook uw bijdrage aan werkgelegenheid, stage- of leerplekken. Het is belangrijk dat iedereen mee kan doen en ook daar draagt u aan bij.

Zware periode

En het is al vaak gezegd, voor de meesten van u is het een zware periode geweest en is het de vraag hoe de komende winterperiode eruit gaat ziet. De nieuwe maatregelen vragen flexibiliteit van ons allemaal maar zeker ook van u als ondernemer. We hebben u regelmatig van alle ondersteuningsmaatregelen op de hoogte gehouden en zullen dat ook blijven doen. We beseffen dat de komende periode veel van u vraagt. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie of een andere vraag hebben aarzel dan niet contact met ons op te nemen via (024) 696 91 11.

Hartelijk dank 

Karin Peters, Wethouder Wonen, Werk en Economie

Middels deze brief wil ik u hartelijk bedanken voor uw bijdrage aan onze gemeenschap en een hart onder de riem steken voor de komende periode.

Hartelijke groet,

Karin Peters
Wethouder Wonen, Werk en Economie