Gemeente Mook en Middelaar is de op acht na kleinste gemeente, maar ook één van de mooiste gemeentes van Nederland. Gelegen aan de Maas, met prachtige natuurgebieden, fijne woningen en een interessante ligging in het topje van Limburg nabij Nijmegen (Gelderland). Onze gemeente staat voor vele interessante uitdagingen!

Flexibele functies

Onterecht bestaat het vooroordeel dat in een kleine gemeente alleen kleine projecten aan bod komen en dat het werk veelal hetzelfde is. Niets is minder waar! Binnen onze organisatie is geen dag hetzelfde. Een beleidsmedewerker schrijft niet enkel beleid en een beheerder ziet niet alleen toe op de werkzaamheden. De functies zijn breed en flexibel. Je kent en ziet al je collega’s en dat is maar goed ook, want integraal werken is bij ons niet alleen een mooie term maar een vanzelfsprekendheid. De lijntjes binnen de organisatie zijn zo kort, dat je wekelijks met de wethouders om tafel kan en dat je bij vragen of ideeën rechtstreeks het MT kunt benaderen

Organisatie 

De organisatie van de gemeente bestaat uit drie afdelingen: Ruimte, Sociaal en Bedrijfsvoering. Deze functie hoort bij de afdeling Ruimte en is onderdeel van het team Openbare Ruimte. 

Wat ga je doen?

 • Vanuit de rol van beheerder bent je verantwoordelijk voor het beheren van de wegen, riolering, kunstwerken en de openbare verlichting binnen de gemeente. Dit zowel voor het up-to-date houden van de beheerprogramma’s, als de daadwerkelijk instandhouding van de voorzieningen.
 • Je actualiseert en stelt de betreffende beheerplannen op.
 • Je begeleidt de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden voor wegen, riolering, kunstwerken en openbare verlichting.
 • Je vervult een rol bij aanbestedingsprocedures, van zowel externe adviesbureaus als uitvoerden marktpartijen (aannemers).
 • Je neemt deel aan overleggen en levert de technische voorwaarden aan bij infrawerken en ruimtelijke plannen.
 • Je bent een belangrijke schakel in de interne (integrale) afstemming binnen de afdeling Ruimte, vooral ook met de gemeentelijke buitendienst.
 • Je verzorgt de benodigde vergunningen en behandelt meldingen en klachten af binnen het vakgebied.

Wat breng je mee?

 • Een relevante MBO opleiding
 • MBO werk- en denkniveau
 • je bent communicatief sterk (in-/extern) en je verkrijgt door jouw manier van optreden het vertrouwen van anderen. Ook ben je zakelijk ingesteld en omgevingsbewust
 • Werkervaring binnen de openbare ruimte van een gemeente is een pré

Voor deze vacature gelden de competenties van Specialistisch medewerker D. Nadere toelichting hierop is onderstaand te vinden.

Wat bieden wij?

Een gevarieerde functie in de volle breedte van het vakgebied, binnen een informele organisatie waarin je voldoende gelegenheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Bij ons krijg je een laptop en IPhone van de zaak en een goed pensioen bij het ABP. Daarnaast heb je de mogelijk om hybride te werken; in overleg zijn alle denkbare verdelingen van thuis en op kantoor werken mogelijk. Niet geheel onbelangrijk heeft de organisatie een actieve Personeelsvereniging die regelmatig uitjes organiseert. Bij deze functie hoort een salaris in schaal 8, minimaal van € 2.581,-- tot €3.732   bruto per maand op basis van 36 uur (Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring). Daarnaast krijg een Individueel Keuzebudget van 17,05% van het salaris. Dit kun je laten uitbetalen of inzetten voor extra verlof en het uitruilen van reiskosten woon-werkverkeer. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden met uitzicht op onbepaalde tijd.

Wil je meer weten en/of solliciteren?

Voor informatie over de inhoud van de functie kun je bellen met Mark Jansen (afdelingshoofd Ruimte) op  (06) 1338 3623. Voor informatie over de procedure kun je bellen met Marjan Schaap (P&O adviseur) op (06) 5019 4123.

Heb je interesse?

Je kunt tot en met 11 september a.s. solliciteren via www.werkeningelderland.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld