De gemeente Mook en Middelaar is een kleine en dynamische gemeente waar hard gewerkt wordt aan een gezamenlijk doel: een prettige woonomgeving voor de inwoners van deze mooie gemeente (met ongeveer 8.000 inwoners). Durf jij het aan om een stukje van die verantwoordelijkheid op je te nemen? Solliciteer dan snel op deze functie.

De organisatie van de gemeente bestaat uit drie afdelingen: Ruimte, Sociaal en Bedrijfsvoering. Deze functie hoort bij de afdeling Sociaal en is onderdeel van het team KlantContactCentrum (KCC). 

Wat ga je doen?

Als medewerker burgerzaken ben je het eerste aanspreekpunt voor de burger. Je geeft informatie en advies via de telefoon, e-mail en aan de balie. Je behandelt aanvragen voor reisdocumenten, rijbewijzen, verhuizingen, verklaringen omtrent gedrag, uittreksels, afschriften en je maakt aktes van de burgerlijke stand op. Je verwerkt dit vervolgens in de basisregistratie personen (BRP). Je draagt daarbij zorg voor de juiste administratieve afhandeling. Je bent mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van de BRP en de Burgerlijke Stand. Dit doe je in een klein team met 6 collega’s, die samen werken aan een goede dienstverlening.

Kortom: een veelzijdige functie waarin je echt bezig bent om de burger verder te helpen!

Wat breng je mee?

 • MBO werk- en denkniveau met bij voorkeur een afgeronde vakopleiding BOBZ;
 • Ervaring binnen het vakgebied;
 • Je bent je bewust van de omgeving waarin je werkt; 
 • Je bent communicatief sterk, flexibel en collegiaal;
 • Je werkt secuur en planmatig en bent van nature kwaliteits- en klantgericht;
 • Je hebt ervaring met digitale systemen en nieuwe (digitale) systemen maak jij je snel eigen. 

Voor deze vacature gelden de competenties van het functieprofiel Klantadviseur C. Nadere toelichting hierop is onderaan deze pagina te vinden.

Wat bieden wij jou? 

 • Een uitdagende functie met veel zelfstandigheid binnen een informele organisatie, waarin je de gelegenheid krijgt om jezelf zowel binnen het vakgebied als in brede zin uit te dagen;
 • Een structurele functie met in eerste instantie een jaarcontract. Als het van beide kanten goed bevalt zetten we dat om in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd; 
 • Salaris in schaal 7: minimaal € 2.255,-- en maximaal € 3.301,-- bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
 • Een Individueel Keuzebudget (17,05% van salaris): dit kun je laten uitbetalen of je kunt het bijv. inzetten voor extra verlof of het uitruilen van reiskosten woon-werk;
 • Een goed pensioen bij het ABP en een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Een laptop en iPhone van de zaak;
 • Een actieve Personeelsvereniging die regelmatig een uitje organiseert.

Wil je meer weten en/of solliciteren?

Voor informatie over de inhoud van de functie kun je bellen met Mark Jansen (afdelingshoofd) op telefoonnummer (06) 13 38 36 23. Voor informatie over de procedure kun je bellen met Meike Pennings (P&O adviseur) op telefoonnummer (06) 50 00 73 60 of Marjan Schaap (P&O adviseur) op telefoonnummer (06) 50 19 41 23.

Je kunt tot en met woensdag 6 juli a.s. solliciteren via www.werkeningelderland.nl  

De eerste ronde sollicitatiegesprekken staat gepland op woensdagmiddag 13 juli. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld