Op het aanslagbiljet voor de gemeentelijke belastingen en de waterschapsbelastingen staat ook de nieuwe WOZ-beschikking met de WOZ-waarde van uw woning. Verkoopcijfers van het kadaster laten zien dat de huizenprijzen blijven stijgen. De WOZ-waarde stijgt nu al vijf jaar op rij, sinds het einde van de crisis op de huizenmarkt.

Regel het zelf met BsGW 

Is de stijging voor u reden om uw WOZ-waarde te controleren en mogelijk bezwaar te maken? Bel dan met BsGW 088-8420 420 (houd uw BSN bij de hand). U belt dan met de taxateur. Hij vertelt u hoe we de waardebepaling hebben bepaald. Heeft u redenen om die waarde aan te passen, dan kunt u dit direct met hem bespreken.

Zes weken voor bezwaar

Bezwaar maken is in de meeste gevallen niet meer nodig. Wilt u dat toch doen, dan kan dat gratis en gemakkelijk via Mijn BsGW op www.bsgw.nl. U heeft daar zes weken de tijd voor, vanaf de datum (dagtekening) die op het aanslagbiljet staat.

Contact

Omdat alle inwoners van Limburg tegelijk het aanslagbiljet ontvangen, kan het druk zijn aan de telefoon. Bel dan later terug of reageer via Mijn BsGW, uw persoonlijke pagina op www.bsgw.nl.