Jouw foto op de voorkant van de gemeentegids 2022? Dat kan als je meedoet aan onze fotowedstrijd. Hoe? Door je camera te pakken als je iets ziet wat je doet denken aan ‘Alleen samen’. Denk aan: twee bomen die elkaar overeind houden; een groepje kinderen dat samen aan het voetballen is. Let er wel op dat je toestemming hebt van diegene(n) die je op de foto zet. Foto’s insturen kan tot 15 februari 2022. Zo vangen we hopelijk alle seizoenen in onze prachtige gemeente.

In ere herstellen

Afgelopen jaar was alles anders. En dat is het nog steeds. Toch willen we onze fotowedstrijd weer in ere herstellen, met als onderwerp: ‘Alleen samen’. Twee woorden die we met het coronavirus hebben verbonden. Maar die vooral ook symbool staan voor hoe we ons hier samen doorheen slaan. Niet voor niets dat ‘samenredzaamheid’ zo sterk naar voren kwam in de Toekomstvisie 2030 die we samen met onze inwoners maakten.

Spelregels

‘Alleen samen’ gaat niet alleen over mensen. Je ziet het ook terug in de natuur, dat samenwerken helpt. Het is aan de fotograaf hoe hij dit onderwerp vertaalt. Een jury onder leiding van burgemeester Willem Gradisen bekijkt alle foto’s en kiest de 3 mooiste uit. Er is ook een speciale ‘jongerenprijs’ voor de beste fotograaf onder de 18 jaar. De winnaars maken we in maart 2022 bekend. Zij krijgen hiervan persoonlijk bericht. De winnende foto komt op de voorkant van de gemeentegids van 2022.

  • Meedoen kan tot 15 februari 2022.
  • Stuur maximaal 2 foto’s + naam en adres naar fotowedstrijd@mookenmiddelaar.nl
  • De wedstrijd staat alleen open voor inwoners van de gemeente Mook en Middelaar.
  • De foto’s moeten in onze gemeente zijn genomen.
  • Als je personen of kunstwerken herkenbaar op de foto zet, moet je vooraf vragen of de foto’s gebruikt mogen worden. Dit betekent concreet: een persoon moet (schriftelijk of digitaal) ‘ja’ hebben aangegeven en bij minderjarige kinderen hebben de ouder(s)/verzorger(s) toestemming gegeven.
  • De foto’s hebben een jpg-formaat met een minimale resolutie van 300dpi of een minimale bestandsgrootte van 1,2MB.
  • De gemeente mag de foto’s ook gebruiken voor bijvoorbeeld de eigen website of brochures. Wie meedoet met de fotowedstrijd geeft hier automatisch toestemming voor. De foto’s zijn dus rechtenvrij.