Begin het nieuwe jaar soepel en ontspannen met Start2Yoga, een nieuwe activiteit voor 55-plussers uit de gemeente Mook & Middelaar. Vanaf vrijdag 27 januari geeft Yvonne Loorij van Easyinyoga elke vrijdag van 9:00-10:00 een yogales speciaal voor 55 plussers. 

Balans en mobiliteit

Er is geen ervaring met yoga nodig en u hoeft niet lenig te zijn! Start2Yoga bevordert balans en mobiliteit bij 55-plussers door yogavormen gericht op bewegen en ademen vanuit zachtheid en met aandacht. "Gewoon yoga. Voor iedereen." is het motto.

Ruimte en soepelheid

We passen de houdingen aan het lichaam aan (o.a. d.m.v. blokken, kussens etc.), dus iedereen kan op zijn eigen manier meedoen. Zo ervaart u meer ruimte en soepelheid in je lichaam en tegelijkertijd rust in uw hoofd. Het maakt o.a. dat u zich positiever en fitter voelt, meer energie hebt en beter kunt ontspannen.

Kom het gewoon eens uitproberen

Kom het gewoon eens uitproberen - door de ondersteuning van de gemeente en het Landelijk Sport Akkoord zijn de eerste lessen voor iedereen kosteloos. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers. De lessen starten vanaf 27 januari 2023. 

Aanmelding

Aanmelden voor deze lessen kan via yvonne@easyinyoga.nl of via www.easyinyoga.nl(externe link)