De gemeente Mook en Middelaar is in samenwerking met het Energiecafé Mook en Middelaar gestart met de inzet van energiecoaches. De doelstelling is voorlichting aan bewoners over energiebesparing in het algemeen en over kleine, maar in de praktijk effectieve maatregelen. Denk hierbij aan radiatorfolie, tochtstrip, LED-lampen, meer kennis van uw woning, etc. We bieden bewoners bovendien een mooie korting op energiebesparende producten en geven gratis energieadvies. Wilt u zichzelf ontwikkelen en uw dorpsgenoten helpen met dit advies? Word dan energiecoach!

Wat bieden we?

U krijgt gratis een korte opleiding voor energiecoach. Daarbij leert u van alles over energiebesparing en communicatie. U maakt deel uit van een enthousiast team van medebewoners. U ontmoet nieuwe gezichten en vergroot uw sociale netwerk. Daarnaast is er een kleine vergoeding op uurbasis.

Wat vragen we?

We vragen ongeveer 4 uur inzet per week. De precieze activiteiten worden in onderling overleg bepaald, maar bestaan veelal uit het thuis bezoeken van bewoners en deze adviseren en helpen met eenvoudige energiebesparende maatregelen.

Interesse?

Als u interesse heeft kunt u een e-mail sturen naar info@energiecafemookenmiddelaar.nl. We nemen dan contact met u op. 

Andere werkzaamheden

Het Energiecafé zoekt ook vrijwilligers voor andere werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld een klusser, voor communicatie en allerlei hand- en spandiensten. Mail naar info@energiecafemookenmiddelaar.nl of bel (024) 348 3157.