HOME  |  Inwoner  |  Werkzaamheden  |  Afsluiting Brug Witteweg

Afsluiting Brug Witteweg

In opdracht van de Gemeente Mook en Middelaar gaat aannemersbedrijf Gebr. van Kessel Speciale Techniek & Producten B.V. onderhoud plegen aan de brug in de Witteweg.

Voorbereidende werkzaamheden

De voorbereidende werkzaamheden zijn al gestart,  binnenkort start de daadwerkelijke uitvoering van het onderhoud aan de brug. De werkzaamheden bestaan o.a. uit aanpassen van de staalconstructie bij het draaideel, leveren en aanbrengen nieuwe constructies en conserveren stalen onderdelen, Verder nog het verwijderen ven het huidige dek, leveren en aanbrengen composiet dek, leveren en aanbrengen slijtlaag en bijkomende werkzaamheden.

De duur van deze werkzaamheden is  11 weken

Dit is van 16-09-2019 tot  29-11-2019. Wij gaan ervan uit dat dit voldoende tijd is om het onderhoud uit te voeren. Uiteraard kan door weersomstandigheden het werk worden uitgesteld en vertraging oplopen.

Voor dit onderhoud wordt de brug afgesloten voor al het verkeer

Hiervoor is het noodzakelijk om een omleidingsroute toe te passen waarvan u naast geluidhinder mogelijk ook nog wat andere verkeershinder ervaart. Hiervoor bij voorbaat onze excuses.

Omleidingen

Gedurende de werkzaamheden wordt het verkeer dat van de brug Wittteweg gebruik wil maken omgeleid via de provinciale weg (N271), Pastoorsdijk, Heikantseweg vice versa. Deze afsluiting en omleidingsroute zullen wij met borden aangeven. Wij vragen uw begrip voor eventuele overlast.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager Ben Fitters via telefoon 06-11008555 of per e-mail bfitters@kessel.nl .

Contactgegevens

Bezoekadres

Raadhuisplein 6
6585 AP Mook

Postadres

Postbus 200, 6585 ZK Mook

Tel: (024) 696 91 11
gemeente@mookenmiddelaar.nl

Openingstijden gemeentehuis

Openingstijden milieustraat

Afspraak maken