HOME  |  Inwoner  |  Cultuur en Recreatie  |  Recreatie en verblijf

Recreatie en verblijf

Recreatiemogelijkheden

De Maas en de Mookerplas bieden watersporters tal van recreatiemogelijkheden. Al varend kan men de toeristische trekpleisters aan de oevers van de Maas ontdekken. Aan de Maaskade in Mook is een bezoek aan het Maaspark zeer de moeite waard. Op diverse plaatsen zijn hier rustplekken te vinden waar men van een schitterend uitzicht over het water kan genieten. De gemeente kent ook tal van fiets-, mountainbike- en wandelroutes. Daarnaast is er een ruiter- en menroute van ongeveer 16 kilometer.

Horeca

In tal van gezellige restaurants en cafés wordt u gastvrij onthaald. Voor een kopje koffie met een stuk Limburgse vlaai en ook voor een goede maaltijd bent u in Mook en Middelaar aan het juiste adres. Zo is Noord-Limburg bijvoorbeeld een aspergegebied bij uitstek. Diverse restaurants bieden in het aspergeseizoen voortreffelijke gerechten en menu’s met asperges aan.

Logeren

Als u langer dan één dag wilt blijven, bent u van harte welkom in één van de hotels, B&B's, campings en jachthavens of recreatieparken. In de gemeente Mook en Middelaar logeert u te midden van de bossen, heide en het water.

Nadere informatie

VVV Serviceshop Plasmolen-Mook, Witteweg 10, Plasmolen, (024) 696 17 62 of via www.vvvplasmolenmook.nl.

Contactgegevens

Bezoekadres

Raadhuisplein 6
6585 AP Mook

Postadres

Postbus 200, 6585 ZK Mook

Tel: (024) 696 91 11
gemeente@mookenmiddelaar.nl

Openingstijden gemeentehuis

Openingstijden milieustraat

Afspraak maken