HOME  |  Inwoner  |  Bouwen en Wonen  |  Loket Duurzaam Wonen Plus

Loket Duurzaam Wonen Plus

Energiebesparende maatregelen

Energiebesparende maatregelen in en rond uw woning zorgen voor meer wooncomfort én een lagere energierekening. De waarde van uw woning wordt hoger en het energielabel wordt verbeterd. Ook helpt u de klimaatverandering tegen te gaan.

Loket Duurzaam Wonen Plus

Bij Loket Duurzaam Wonen Plus  kunt u terecht voor gratis en onafhankelijk informatie en een persoonlijk advies over energiebesparende maatregelen, het zelf opwekken van energie en het verduurzamen van uw woon- en leefomgeving. De adviseurs kunnen u informeren en helpen bij de verschillende financieringsmogelijkheden en het aanvragen van subsidies. Loket Duurzaam Wonen Plus bevindt zich op het KlantContactCentrum  in het gemeentehuis te Mook en is met ingang van 18 oktober 2016 elke dinsdagochtend tussen 9.00 en 12.30 uur geopend. Op andere momenten kunt u in een van de andere deelnemende gemeenten terecht.

Meer informatie

Voor meer informatie, locatie en openingstijden van het loket zie: www.duurzaamwonenplus.nl.  ​U kunt zelf een afspraak inplannen op de digitale balie of bel met (024)6969111. U kunt ook een e-mail sturen naar info@duurzaamwonenplus.nl.

Contactgegevens

Bezoekadres

Raadhuisplein 6
6585 AP Mook

Postadres

Postbus 200, 6585 ZK Mook

Tel: (024) 696 91 11
gemeente@mookenmiddelaar.nl

Openingstijden gemeentehuis

Openingstijden milieustraat

Afspraak maken