Ook als huurder heeft u hier profijt van, namelijk een comfortabel huis én een lagere energierekening. Gemeente Mook en Middelaar helpt 700 huurders daarbij met een waardebon van €75 om energiebesparende producten te kopen. In deze brief leest u hoe u de waardebon gebruikt. 

Waarom energie besparen?

De gemeente Mook en Middelaar wil graag een energieneutrale gemeente worden. Dat wil zeggen dat we net zoveel energie opwekken als we met elkaar gebruiken. Daar hebben we iedereen in de gemeente hard voor nodig. Ook u. Met deze actie kunt u energiebesparende producten kopen bij de webshop van de WoonWijzerWinkel.

Hoe werkt het precies?

  1. Ga naar www.woonwijzerwinkel.nl/mookmiddelaar(externe link)
  2. Kies de producten die voor u van toepassing zijn. Bijvoorbeeld ledverlichting, een douchetimer, klein isolatiemateriaal of een waterbesparende douchekop.
  3. Gebruik deze code MOOKENMIDDELAAR2022 in de allerlaatste stap van uw betaling.
  4. Als uw bestelling gelukt is, ontvangt u een e-mail met uw bestelling.
  5. U ontvangt uw bestelling met de post. Let op! Dit kan 2 tot 3 weken duren.

Met wie werken we samen?

De gemeente werkt voor deze actie met de WoonWijzerWinkel. Zij leveren de bestelde producten. De adviezen die u kunt krijgen worden gegeven door de coaches van het Energiecafé Mook en Middelaar. Een gesprek met een coach aanvragen kan via dit formulier(externe link).

Spelregels

Er kunnen maar 700 waardebonnen worden verzilverd. Zorg dat u erbij bent, want OP = OP! U kunt de code maar voor één bestelling gebruiken. U krijgt maximaal €75 korting. Als u voor een lager bedrag bestelt, vervalt het restbedrag. Deze actie eindigt uiterlijk 20 mei 2022.

Meer weten?