Ook voor de gemeentegids van 2024-2025 houden wij weer een fotowedstrijd. Deze keer met thema: de kracht van onze gemeenschap. Die zit in ons sterke verenigingsleven, in onze vrijwilligers, hoe we met elkaar omgaan en elkaar helpen, hoe we samen onze straat, wijk of dorp leefbaar houden. Als u mensen fotografeert, vergeet dan niet toestemming te vragen. U kunt inzenden tot en met 28 februari 2024.

Winnende foto's

De winnende foto komt op de voorkant van het gemeentemagazine. Nummer 1, 2 en 3 worden beloond met een waardebon van respectievelijk 75, 50 en 25 euro. Een selectie van andere foto’s die zijn ingezonden wordt in het magazine opgenomen, met vermelding van de naam van de maker. De ervaring is dat ook foto’s die gemaakt worden met een mobieltje vaak aan de eisen voldoen en winnaar kunnen worden. U hoeft dus echt geen professionele camera te hebben om in de prijzen te vallen! 

Voorwaarden

  • De wedstrijd staat alleen open voor inwoners van de gemeente Mook en Middelaar
  • Per persoon mogen maximaal 2 foto’s worden ingezonden
  • De foto’s moeten in onze gemeente zijn genomen
  • De foto's moeten rechtenvrij digitaal worden aangeleverd in jpg-formaat met een minimale resolutie van 300dpi of een minimale bestandsgrootte van 1,2MB
  • Stuur de foto's per e-mail met daarin uw naam en adres naar fotowedstrijd@mookenmiddelaar.nl
  • Als u personen of kunstwerken herkenbaar op de foto zet, moet u vooraf toestemming vragen voor publicatie. Dit betekent concreet: een persoon moet (schriftelijk of digitaal) ‘ja’ hebben aangegeven en bij minderjarige kinderen hebben de ouder(s)/verzorger(s) toestemming gegeven.
  • De gemeente mag de foto’s ook gebruiken voor bijvoorbeeld de eigen website of brochures. Wie meedoet met de fotowedstrijd geeft hier automatisch toestemming voor. De foto’s zijn dus rechtenvrij.