HOME  |  Bestuur en Organisatie  |  College van B & W  |  Grenzeloze Nederlands-Duitse samenwerking

Grenzeloze Nederlands-Duitse samenwerking

Begrip en betere samenwerking

Kunnen Nederlands-Duitse workshops tot meer onderling begrip en een betere samenwerking op het gebied van economie, cultuur en toerisme leiden?

Project gestart

Elf gemeenten en de Euregio Rijn - Waal geloven van wel. Daarom is de gemeente Gennep samen met tien andere gemeenten in het Duits-Nederlandse grensgebied gestart met het project "Grenzeloze Nederlands-Duitse samenwerking".

Elkaar versterken

Met dit project willen de deelnemende gemeenten elkaar versterken en van elkaars ervaringen leren op het gebied van economie, cultuur en toerisme.

Internetadressen van deelnemende gemeenten

Als eerste resultaat van dit project zijn de internetadressen van elke gemeente nu beschikbaar op de websites van de deelnemende gemeenten.

Raadhuisplein 6
6585 AP Mook