HOME  |  Actueel  |  Projecten

Projecten

N271 Milsbeek-Plasmolen-Mook

N271 Milsbeek-Plasmolen-Mook

De Provincie Limburg gaat, in samenwerking met de gemeenten Mook en Middelaar en Gennep, de N271 tussen Mook en Milsbeek reconstrueren. De indeling van de weg, inclusief de fietspaden, verandert.

Fietsbrug

Fietsbrug Cuijk-Mook

Tussen Cuijk, Mook en Nijmegen wordt een snelfietsroute aangelegd. De snelfietsroute loopt vanaf Cuijk tot aan Sportpark de Maasvallei parallel aan de spoorlijn. Er komen nieuwe fietsbruggen over de Maas en over de Rijksweg. Ter hoogte van Sportpark de Maasvallei kruist de snelfietsroute de spoorlijn met een tunnel. Daarna loopt de snelfietsroute via de Middelweg, Kuilseweg en Bosweg naar Nijmegen.

Rijk van Nijmegen 2025

Rijk van Nijmegen 2025

De gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen, Wijchen en de Rabobank hebben het initiatief genomen gezamenlijk de economische en sociale kracht van de regio in beeld te brengen onder de naam Rijk van Nijmegen 2025. 

Aanpak wateroverlast

Aanpak wateroverlast

De laatste jaren is er vaker sprake van hevige regen in een korte periode. Bij deze hoosbuien kan er 40 tot 60 liter water per vierkante meter vallen in een hele korte tijd. Vooral de korte tijd waarin de regen valt, kan aanleiding geven tot wateroverlast. Overlast in de vorm van water op straat,  water in tuinen en zelf in de huizen. Zeer vervelend voor de bewoners.

Snelfietsroute

Snelfietsroute

Tussen Nijmegen, Malden, Mook en Cuijk komt een snelfietsroute. De fietsroute sluit aan op de grootste werklocatie in Gelderland: campus Heyendaal. Wegen worden fietsvriendelijker,  er komt een nieuwe fietsbrug over de Maas en een fietstunnel onder het spoor in Mook. Kijk ook eens op www.cuijknijmegen.nl

Hart van Mook

Hart van Mook

Het project Hart van Mook is een project voor het centrum van Mook. Doel van het project is om de ruimtelijke kwaliteit van het centrum te verbeteren en aantrekkelijker te maken, waardoor het voorzieningenniveau versterkt kan worden.

Contactgegevens

Bezoekadres

Raadhuisplein 6
6585 AP Mook

Postadres

Postbus 200, 6585 ZK Mook

Tel: (024) 696 91 11
gemeente@mookenmiddelaar.nl

Openingstijden gemeentehuis

Openingstijden milieustraat

Afspraak maken