HOME  |  Actueel  |  Nieuws  |  Tweede bijeenkomst oprichting lokale energiecoöperatie en ontwikkelen postcoderoosproject

Tweede bijeenkomst oprichting lokale energiecoöperatie en ontwikkelen postcoderoosproject

Op maandag 25 maart a.s. vindt de tweede bijeenkomst plaats over de oprichting van een lokale energiecoöperatie en het ontwikkelen van een postcoderoosproject. 

Start 19.30 uur

De bijeenkomst start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Locatie is de gemeentewerf, Veldweg 3 in Mook. U bent van harte welkom!

Doel van de avond

De tweede bijeenkomst is in samenwerking met vijf betrokken en enthousiaste inwoners uit onze gemeente - Hans Korsten, Hans van der Weijden, Joris Looman, Menno Arendz en Stef Mientki - georganiseerd. Doel is om zowel tijdens als na de avond stappen te zetten richting de oprichting van een energiecoöperatie en het ontwikkelen van een postcoderoosproject. Deze tweede bijeenkomst zal dan ook interactief zijn.

Aanmelden

Aanmelden wordt op prijs gesteld. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar gemeente@mookenmiddelaar.nl. Kunt u niet aanwezig zijn, maar heeft u wel belangstelling om actief deel te nemen? Ook dan kunt een bericht sturen. Wanneer u uzelf aanmeldt, ontvangt u voorafgaand aan de informatieavond het programma.

Website

Als u zich vooraf wat meer wilt informeren over de wereld van energiecoöperaties en hun projecten, neem eens een kijkje op www.hieropgewekt.nl waar vele begrippen in detail worden toegelicht.

Wij hopen u te zien op maandag 25 maart!

Contactgegevens

Bezoekadres

Raadhuisplein 6
6585 AP Mook

Postadres

Postbus 200, 6585 ZK Mook

Tel: (024) 696 91 11
gemeente@mookenmiddelaar.nl

Openingstijden gemeentehuis

Openingstijden milieustraat

Afspraak maken