HOME  |  Actueel  |  Nieuws  |  Speelveld Stiftstraat/ Sterrenschans: voortgang en officiële opening

Speelveld Stiftstraat/ Sterrenschans: voortgang en officiële opening

In tegenstelling tot de eerdere berichtgeving zal in de week van 30 juli 2018 worden gestart met de werkzaamheden op het speelveld aan de Stiftstraat. 

Vertraging levering speeltoestellen

Dit heeft te maken met een vertraging van de levering van sommige speeltoestellen. In de week van 6 augustus 2018 wordt het toegangspad vanaf de Stiftstraat aangelegd en worden de overige werkzaamheden aan het speelveld afgerond.

Opening 22 augustus 2018

Op woensdag 22 augustus a.s. zal om 16.00 uur het speelveld officieel worden geopend door wethouder Wienhoven. Tijdens deze opening wordt ook de nieuwe naam onthuld en wordt het spelregelbord geplaatst. Dit spelregelbord is een initiatief van één van de kinderen uit de omgeving, waarop in ieder geval de tekst “kinderen moeten samen spelen” zou moeten staan. Andere spelregels omvatten onder andere dat het speelveld hond- en rookvrij is.

Rookvrije speelplaats

De Stiftstraat krijgt de primeur om de  eerste officiële rookvrije speelplaats in onze gemeente te zijn. Wij willen voorkomen dat kinderen op dergelijke openbare plekken in aanraking komen met roken. Daar maken wij als gemeente samen met onze inwoners nu een begin mee!

Voor meer informatie kunt u mailen naar gemeente@mookenmiddelaar.nl.

Contactgegevens

Bezoekadres

Raadhuisplein 6
6585 AP Mook

Postadres

Postbus 200, 6585 ZK Mook

Tel: (024) 696 91 11
gemeente@mookenmiddelaar.nl

Openingstijden gemeentehuis

Openingstijden milieustraat

Afspraak maken