HOME  |  Actueel  |  Nieuws  |  Sjors Sportief & Sjors Creatief in Mook en Middelaar

Sjors Sportief & Sjors Creatief in Mook en Middelaar

Door Sjors Sportief & Sjors Creatief maken kinderen kennis met diverse sportieve en culturele activiteiten binnen onze gemeente. 

Oproep aan sportverenigingen en cultuuraanbieders om zich aan te melden

Sjors is al jaren een regelrechte ‘hit’ onder de basisschooljeugd. Wegens succes wil de gemeente ook dit jaar weer aan de slag met Sjors Sportief & Sjors Creatief. Alle aanbieders  van sportieve en culturele activiteiten  krijgen de mogelijkheid om hun activiteit te promoten op de website en in het kleurrijke Sjorsboekje.

Bewezen formule

Sjors is inmiddels in bijna 100 gemeenten een bewezen formule en bestaat uit een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem voor kinderen en aanbieders. Alle kinderen uit het basisonderwijs ontvangen aan het begin van het nieuwe schooljaar het Sjorsboekje. Uit het boekje kiezen ze introductielessen die ze volgen op de locatie van de aanbieder. Zo kunnen de kinderen kennismaken met een activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn.

Meld jouw activiteit aan!

Sjors Sportief & Sjors Creatief stimuleert kinderen naar een structurele actieve deelname. Een goede promotie dus voor jouw vereniging/organisatie! Hiervoor hebben wij alle aanbieders nodig. Meld daarom jouw kennismakingsactiviteit vanaf vandaag aan via www.movemookenmiddelaar.nl.

MOVE

MOVE organiseert en faciliteert verschillende cultuur-, sport- en beweegstimuleringsprojecten in samenwerking met lokale partners. Wij maken slimme verbindingen met het onderwijs, kinderopvang, welzijn, buurt en zorg en zetten zo cultuur, sport en beweging in als doel en middel om een gezonde en actieve leefstijl te stimuleren.

Meer informatie?

Neem contact op met de MOVE Projectcoördinator via debby.poels@mookenmiddelaar.nl.

Contactgegevens

Bezoekadres

Raadhuisplein 6
6585 AP Mook

Postadres

Postbus 200, 6585 ZK Mook

Tel: (024) 696 91 11
gemeente@mookenmiddelaar.nl

Openingstijden gemeentehuis

Openingstijden milieustraat

Afspraak maken