HOME  |  Actueel  |  Nieuws  |  Raadslid Peter Wijers stelt zich voor

Raadslid Peter Wijers stelt zich voor

De afgelopen weken hebben jullie kennis kunnen maken met de ‘nieuwelingen’ in onze gemeenteraad. Superfijn dat zij zich willen inspannen om onze gemeente nóg mooier te maken. Ik wens Geoffrey, Ton, Frank, Stan, Fred en Wies daarbij alle succes en plezier! 

Hallo inwoners van Mook en Middelaar,

Nu is het de beurt aan ons, raadsleden die al wat langer actief zijn, om ons voor te stellen. Ik ben Peter Wijers, geboren in het Nijmeegse, maar getogen in het Mookse, waar ik al 30 jaar met veel plezier woon. Een mooie gemeente, met een bruisend verenigingsleven. Daar mogen wij als gemeente enorm trots op zijn! Al die vrijwilligers die zich inzetten voor hun leefomgeving. Daar neem ik mijn pet voor af. 

DGP

Dat was ook één van de redenen dat ik voor de DGP heb gekozen; een hechte partij vol betrokken vrijwilligers die diepgeworteld zijn in onze lokale samenleving. Sinds 2011 ben ik actief in de gemeenteraad en na het vertrek van onze nestor Ger Mulders heb ik het stokje als fractievoorzitter overgenomen. Toen ik begon in de raad werd er maar weinig gesproken over jongeren in het gemeentehuis. De afgelopen jaren heb ik me ingezet om dat te veranderen en gelukkig is dat goed gelukt! Met ambities op het gebied van o.a. onderwijs, woning(bouw) en verenigingen zijn de jongeren stevig verankerd in ons beleid. 

Verenigingsleven

Naast het raadswerk neem ik met veel plezier deel aan ons verenigingsleven, ga ik graag op pad binnen en buiten de gemeente en werk ik in het – eveneens – erg mooie ’s-Hertogenbosch. Bovendien ben ik altijd nieuwsgierig naar wat er speelt binnen onze gemeente. Dus neem vooral eens contact op via peter.wijers@dgp.mookenmiddelaar.nl!
 

Contactgegevens

Bezoekadres

Raadhuisplein 6
6585 AP Mook

Postadres

Postbus 200, 6585 ZK Mook

Tel: (024) 696 91 11
gemeente@mookenmiddelaar.nl

Openingstijden gemeentehuis

Openingstijden milieustraat

Afspraak maken