HOME  |  Actueel  |  Nieuws  |  Ontsteking Kerstboom winkelcentrum Molenhoek

Ontsteking Kerstboom winkelcentrum Molenhoek

Zaterdag 7 december zal wethouder Peters de kerstboom in het winkelcentrum in Molenhoek ontsteken. 

Blikvanger

De 4 meter hoge boom zal de komende weken een echte blikvanger zijn in het winkelcentrum. Tijdens de feestelijke ceremonie zullen ook een aantal vrijwilligers uit Molenhoek in het zonnetje worden gezet.

Nieuwe eigenaar Spar

De boom wordt geplaatst door de nieuwe eigenaar van Spar: Assad Yousufzai. Hij ziet de plaatsing van de boom als een mooie start van zijn betrokkenheid in Molenhoek. Uiteraard zijn alle inwoners uitgenodigd om dit feestelijke moment bij te wonen. Ook de winkeliersvereniging ziet de komst van de boom als een mooi gebaar. Maaike Kortman, voorzitter van de winkeliersverenging: Als we er met z’n allen voor kunnen zorgen dat het winkelcentrum er gezellig en aantrekkelijk uitziet, zullen we met elkaar meer klanten en nieuwe collega’s aan kunnen trekken. Daarom hebben we dit jaar samen met alle winkeliers en de gemeente nieuwe kerstverlichting aangeschaft.

7 december 19.30 uur.

De ontsteking van de kerstboom vindt plaats op zaterdag 7 december om 19:30 uur. Inwoners en andere geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Contactgegevens

Bezoekadres

Raadhuisplein 6
6585 AP Mook

Postadres

Postbus 200, 6585 ZK Mook

Tel: (024) 696 91 11
gemeente@mookenmiddelaar.nl

Openingstijden gemeentehuis

Openingstijden milieustraat

Afspraak maken