HOME  |  Actueel  |  Nieuws  |  Lintjesregen 2020

Lintjesregen 2020

Zoals ieder jaar vindt ook in 2020 de traditionele lintjesregen plaats ter gelegenheid van Koningsdag. 

In aanmerking komen

Om in aanmerking te komen voor een Koninklijke Onderscheiding moet er sprake zijn van bijzondere verdiensten op maatschappelijk terrein en/of voor vrijwilligerswerk. De aanvrager dient daarvoor gegevens aan te leveren over de (voormalige) werkkring en functie en een uitvoerige omschrijving van de diverse activiteiten.

Termijn indienen verzoek

Een verzoek voor een Koninklijke onderscheiding ter gelegenheid van de “lintjesregen 2020” kunt u tot 1 juli a.s. indienen.

Tussentijdse onderscheidingen

Naast de traditionele lintjesregen, bestaat tevens de mogelijkheid om iemand in de loop van het jaar voor te dragen voor een Koninklijke Onderscheiding. Bijvoorbeeld ter gelegenheid van een jubileum of pensioen waarbij tevens sprake is van bijzondere maatschappelijke verdiensten voor onze samenleving. Een dergelijk verzoek moet minimaal vier maanden voor de geplande datum van de uitreiking bij de burgemeester binnen zijn, anders kan de aanvraag niet meer op tijd worden afgehandeld. Wilt u iemand voordragen, dan kunt u contact opnemen met het bestuurssecretariaat van de Gemeente Mook & Middelaar: Nicole van der Horst, tel. (024) – 696 91 11, e-mail bestuurssecretariaat@mookenmiddelaar.nl. Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.lintjes.nl.

Contactgegevens

Bezoekadres

Raadhuisplein 6
6585 AP Mook

Postadres

Postbus 200, 6585 ZK Mook

Tel: (024) 696 91 11
gemeente@mookenmiddelaar.nl

Openingstijden gemeentehuis

Openingstijden milieustraat

Afspraak maken