HOME  |  Actueel  |  Nieuws  |  Inloopavond Herinrichten Centrumstraten Mook op 21 februari 2019

Inloopavond Herinrichten Centrumstraten Mook op 21 februari 2019

In de gemeente Mook en Middelaar spelen diverse ruimtelijke ontwikkelingen in het centrum van Mook, met name de bouw van het woonzorgvoorziening en enkele woningen aan de Groesbeekseweg en Koningin Julianastraat door Klokgroep.

Inloopavond herinrichten centrumstraten Mook

In aansluiting hierop liggen er plannen om de centrumstraten, waaronder een gedeelte van de Koningin Julianastraat, gedeelte Gelrestraat, Graaf Gerardstraat en een gedeelte van de Prinses Beatrixstraat in Mook opnieuw in te richten. 

Inloopavond op donderdag 21 februari

De gemeente vindt het belangrijk om uw mening te horen over dit project  Graag nodigen wij u daarom uit voor een inloopavond. Daar kunt u zich laten informeren over de inrichting van de genoemde straten aan de hand van de eerste schetsontwerpen. De inloopavond wordt gehouden op donderdag 21 februari a.s. van 18:00 – 21:00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Mook.

Tijdens deze avond horen wij graag uw mening over de inrichting en kunt u uw ideeën kenbaar maken. 

De gemeente wordt bijgestaan door enkele medewerkers van adviesbureau Cicom & Copier uit Ede. Zij kunnen u informatie verstrekken over het ontwerp. Ook zijn er medewerkers van Hanselman Groep uit Oosterbeek. Zij kunnen voorafgaand aan de uitvoering van de wegwerkzaamheden informatie verstrekken van de bouwkundige nul-opname van de aanliggende woningen en panden. Dat betekent dat er een specifieke inventarisatie van de conditie van een gebouw of object gemaakt wordt voordat er begonnen wordt met de wegwerkzaamheden. Deze inventarisatie is nodig voor het inschatten van de risico’s tijdens de uitvoering van de wegwerkzaamheden en de afwikkeling van eventuele schade(s) achteraf.

Contactgegevens

Bezoekadres

Raadhuisplein 6
6585 AP Mook

Postadres

Postbus 200, 6585 ZK Mook

Tel: (024) 696 91 11
gemeente@mookenmiddelaar.nl

Openingstijden gemeentehuis

Openingstijden milieustraat

Afspraak maken