HOME  |  Actueel  |  Nieuws  |  Gratis energiescan voor woningen

Gratis energiescan voor woningen

Wilt u energie besparen of uw woning verbeteren? Of wilt u graag meer comfort in uw huis? Misschien wilt u stappen nemen om van het aardgas af te gaan? Vraagt u zich af waar u moet  beginnen en welke maatregelen u het beste kunt nemen?

Energiescan

De gemeente start een project waarbij u een gratis energiescan kunt laten uitvoeren. Bij een energiescan loopt de energieadviseur samen met u door uw huis. De adviseur geeft u advies over de mogelijkheden om in uw huis energie te besparen en uw woning te verduurzamen. Het gaat hierbij zowel om fysieke maatregelen zoals isolatie en zonnepanelen, als om maatregelen met betrekking tot uw gedrag. In korte tijd maakt de energieadviseur een inschatting van wat voor u mogelijk en reëel is.

Beperkt aantal

Let op: Er is geld voor 50 energiescans. Op =Op!

Informatie

Bent u geïnteresseerd? U kunt meer informatie lezen in de brochure of langsgaan bij het Loket Duurzaam Wonen Plus. Bij het loket kunt u ook terecht voor advies. De openingstijden vindt u op http://www.duurzaamwonenplus.nl/

Energiescan aanvragen

Het project wordt uitgevoerd door Lette Advies. Nadere informatie en het aanvragen van een energiescan: Laurette Bulkens (energie-adviseur), 06 2549 4276 of info@letteadvies.nl.

Contactgegevens

Bezoekadres

Raadhuisplein 6
6585 AP Mook

Postadres

Postbus 200, 6585 ZK Mook

Tel: (024) 696 91 11
gemeente@mookenmiddelaar.nl

Openingstijden gemeentehuis

Openingstijden milieustraat

Afspraak maken