HOME  |  Actueel  |  Nieuws  |  Energiecafé Molenhoek start collectieve inkoopactie isolatie

Energiecafé Molenhoek start collectieve inkoopactie isolatie

Na een succesvolle collectieve inkoopactie van zonnepanelen is het Energiecafé Molenhoek per 1 november 2018 gestart met een collectieve inkoopactie van isolatie voor gevel, dak en vloer. Alle inwoners van de gemeente Mook en Middelaar kunnen hieraan deelnemen!

Een logische eerste stap

Het isoleren van uw woning is een logische eerste stap om energie te besparen. Het zorgt voor een verlaging van de CO2-uitstoot, verhoogt het comfort en het levert geld op. Het Energiecafé Molenhoek helpt bewoners hiermee.

Collectieve inkoopactie isolatie

Het Energiecafé heeft een leverancier geselecteerd. Daarbij zijn afspraken gemaakt over aanpak, kwaliteit en dienstverlening. Ook zijn er speciale projectprijzen bedongen. Indien gewenst controleert het Energiecafé Molenhoek de offerte op de afspraken die met de geselecteerde leverancier zijn gemaakt.

Gemeente als partner

De gemeente is als partner betrokken bij het Energiecafé Molenhoek en wil graag samen met inwoners werken aan de verduurzaming van woningen.

Informatie en aanmelden

Meer informatie over de collectieve inkoopactie isolatie is te vinden op de website energiecafemolenhoek.nl/isolatie. Hier vindt u ook hoe u zich gratis kan aanmelden om een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Contactgegevens

Bezoekadres

Raadhuisplein 6
6585 AP Mook

Postadres

Postbus 200, 6585 ZK Mook

Tel: (024) 696 91 11
gemeente@mookenmiddelaar.nl

Openingstijden gemeentehuis

Openingstijden milieustraat

Afspraak maken