HOME  |  Actueel  |  Nieuws  |  Cursus ‘Ontspannen en omgaan met stress voor mantelzorgers’

Cursus ‘Ontspannen en omgaan met stress voor mantelzorgers’

Voor mantelzorgers die in de gemeenten  Mook en Middelaar en Heumen wonen, is er een gratis cursus ‘Ontspannen en omgaan met stress voor mantelzorgers’.

Vijf cursusavonden

Tijdens vijf cursusavonden worden u ontspanningsoefeningen aangereikt, krijgt u tips over goed slapen en bewegen en heeft u het over het voorkomen van piekeren en het omgaan met angsten. Deze avonden worden begeleid door een zeer ervaren  psycholoog van Psychotherapie Praktijk Malden. Het is wenselijk dat u alle vijf de avonden aanwezig bent. Er zijn geen kosten aan de cursus verbonden. Deze cursus kan een opstap zijn naar de cursus ‘Mindfulness’ die later dit jaar aangeboden wordt.

Data en locatie

Data: 14 maart, 21 maart, 4 april, 11 april en 18 april 2018 van 19.30 – 21.30 uur. Locatie: Psychotherapie Praktijk Malden aan de Broeksingel 1,6581 HA  te Malden.

Aanmelden is noodzakelijk

Aanmelding bij Mantelzorg Mook en Middelaar is noodzakelijk. Dit kan telefonisch bij de receptie van Malderburch op (024) 357 05 70 of op mantelzorgmookenmiddelaar@malderburch.nl. Graag bij uw aanmelding uw naam, adres, woonplaats en uw telefoonnummer vermelden.

Contactgegevens

Bezoekadres

Raadhuisplein 6
6585 AP Mook

Postadres

Postbus 200, 6585 ZK Mook

Tel: (024) 696 91 11
gemeente@mookenmiddelaar.nl

Openingstijden gemeentehuis

Openingstijden milieustraat

Afspraak maken