HOME  |  Actueel  |  Melding woon- en leefomgeving

Melding woon- en leefomgeving

Meldingen

U kunt rechtstreeks melding maken van zaken als onderhoud aan wegen, rioolbeheer, afvaldumping, overlast zwerfvuil en meldingen over het openbaar groen. Ook als er sprake is van overlast (jeugd, stank etc.) kunt u dat melden via onderstaand formulier. Wanneer u uw e-mailadres invult, houden wij u op de hoogte van de afhandeling. U kunt ook telefonisch contact opnemen met het KlantContactCentrum via telefoonnummer (024) 696 91 11 of via de mail gemeente@mookenmiddelaar.nl

Voor de volgende type meldingen kunt u direct terecht bij de uitvoerende instantie:

Storingen openbare verlichting

  • Storingen en schades worden door de firma Nobra namens de gemeente opgenomen en in behandeling gebracht bij de aannemer die de feitelijke reparatie uitvoert. Om een defect aan straatverlichting te melden klikt u hier.
  • Om de status van uw melding te kunnen volgen is het wel noodzakelijk dat u op het meldingsscherm uw e-mailadres invult. U kunt hier de status van uw melding bekijken . Bij het melden wordt een referentienummer verstrekt, hiermee kan men later nog eens kijken wat de storing is. 
  • Als digitaal melden door omstandigheden niet mogelijk is, kunt u dit tijdens kantooruren ook telefonisch doorgeven:
    • bij  het meldpunt van NOBRA, tel. (073) 547 93 51.
    • bij het KlantContactCentrum van de gemeente, tel. (024) 696 91 11.  
  • Kapotte straatverlichting langs de Rijksweg kan worden gemeld bij de aannemer van de provincie, de firma Ziut via Service.Zuid@ziut.nl of telefoonnummer: (088) 945 08 50. 

Overige instanties

Overlast door stank of geluid of dumping asbest?

Voor deze en alle overige meldingen op het gebied van milieu belt u met de gemeente. Tijdens kantooruren kunt u met ons KCC contact opnemen via (024) 696 91 11, buiten kantooruren kunt u via nummer (024) 696 91 32 uw melding doorgeven. U wordt dan doorgeschakeld naar het bedrijf Pricon dat namens Mook en Middelaar uw klacht in behandeling zal nemen.

Melding buiten kantooruren

Als er sprake is van een gevaarlijke situatie die u signaleert in het weekend of op werkdagen na 17.00 uur, dan moet u bellen naar de meldkamer van de politie (0900) 8844 (lokaal tarief).

Velden met een sterretje (*) zijn verplichte velden.

Melder
Locatie van de melding (indien relevant)

Na het invoeren van de locatiegegevens kunt u de markering verschuiven om een meer precieze benadering van de locatie te geven.

Contactgegevens

Bezoekadres

Raadhuisplein 6
6585 AP Mook

Postadres

Postbus 200, 6585 ZK Mook

Tel: (024) 696 91 11
gemeente@mookenmiddelaar.nl

Openingstijden gemeentehuis

Openingstijden milieustraat

Afspraak maken