HOME  |  Actueel  |  corona  |  Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo)

Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo)

De gevolgen van de Coronacrisis zijn voor sommige ondernemers moeilijk te dragen. Daarom is er voor zelfstandige ondernemers een tijdelijke overbruggingsregeling (Tozo). Op basis van deze regeling ontvangt u inkomensondersteuning tot aan het sociaal minimum. Daarnaast kunt u een lening aanvragen van maximaal € 10.517.

Tozo verlengd

De Tozo is vanaf 1 juni 2020 verlengd. We noemen dit kortweg Tozo 2. Afhankelijk van uw situatie kunt u 2 dingen doen:

Aanvraag verlenging Tozo 2

Als u al eerder een Tozo-uitkering ontving, dan kunt u verlenging aanvragen. Iedere zelfstandige die bij de gemeente bekend is, ontvangt uiterlijk 5 juni 2020 een bericht per bief of per e-mail met het Aanvraagformulier verlenging Tozo 2 met toelichting. Daarmee kunt u de verlenging aanvragen voor inkomensondersteuning en eventueel ook een (aanvullende op eerdere) lening.

Heeft u het bericht niet ontvangen, dan kun u het Aanvraagformulier verlenging Tozo 2 en de toelichting Tozo 2 hieronder downloaden.

Eerste aanvraag Tozo2

Als u nog niet eerder een Tozo–uitkering of -lening heeft ontvangen, dan kunt u een 1e aanvraag Tozo 2 indienen. Daarvoor gebruikt u het Aanvraagformulier 1e aanvraag Tozo 2. Lees vooraf eerst goed de Toelichting Tozo 2 voor alle voorwaarden en verplichtingen.

Informatie

Meer informatie over de regeling vindt u op de website van de Rijksoverheid. Daar vindt u uitgebreide informatie over de voorwaarden, verplichtingen en een rekenhulp. Heeft u nog vragen, dan kunt u bellen naar 024-6969111 of u kunt een e-mail zenden aan: harry.seegers@mookenmiddelaar.nl

Contactgegevens

Bezoekadres

Raadhuisplein 6
6585 AP Mook

Postadres

Postbus 200, 6585 ZK Mook

Tel: (024) 696 91 11
gemeente@mookenmiddelaar.nl

Openingstijden gemeentehuis

Openingstijden milieustraat

Afspraak maken