HOME  |  Actueel  |  corona  |  Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo)

Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo)

De gevolgen van de Coronacrisis zijn voor sommige ondernemers moeilijk te dragen. Daarom is er voor zelfstandige ondernemers een tijdelijke ondersteuningsregeling. Op basis van deze regeling ontvangt u voor maximaal drie maanden inkomensondersteuning tot aan het sociaal minimum. Meer informatie over de regeling vindt u op de website van de Rijksoverheid. Daar vindt u de voorwaarden waaraan u moet voldoen om in aanmerking te komen.

Aanvragen

Om de uitkering aan te vragen vult u dit formulier in. Vul dit volledig in en onderteken het formulier. Het ondertekende formulier kunt u inscannen en per e-mail versturen. Vergeet niet om de volgende bewijsstukken bij te voegen:

  • Bewijs van inschrijving Kamer van Koophandel (KvK)
  • Kopie van een geldig identiteitsbewijs (ID kaart of paspoort; geen rijbewijs). Maak het burgerservicenummer onleesbaar, schrijf op de kopie dat het een kopie is en voor welke instantie die is bedoeld. Schrijf op de kopie de datum waarop u de kopie afgeeft of gebruik hiervoor de app van de Rijksoverheid.
  • Laatste bankafschrift per bankrekening, van al uw bankrekeningen zowel zakelijk als privé.

Het complete setje aan documenten stuurt u per e-mail naar harry.seegers@mookenmiddelaar.nl

Let op: Op dit moment zijn er bedrijven actief die ondernemers hulp bieden bij het aanvragen van de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo). Deze hulp is doorgaans niet kosteloos en mogelijk niet zonder financiële gevolgen. U hoeft als ondernemer ook geen extra kosten te maken. Wij helpen u graag  bij uw aanvraag.

Nuttige links

Contactgegevens

Bezoekadres

Raadhuisplein 6
6585 AP Mook

Postadres

Postbus 200, 6585 ZK Mook

Tel: (024) 696 91 11
gemeente@mookenmiddelaar.nl

Openingstijden gemeentehuis

Openingstijden milieustraat

Afspraak maken